De specialist voor uw kozijnen, deuren en rolluiken.

Aluminium producten

Met onze aluminium producten gaat u voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsvrij en isoleren optimaal. Met een prodcut van ERkozijnen levert u geen ruimte in op uw terras of in uw woonkamer. Bovendien komt er veel licht binnen. Zo geniet u nog meer van uw uitzicht. Is een aluminium schuifpui of harmonicadeur iets voor u? Gaat u voor een industriële look of voor een klassiek geheel?

Natuurlijk licht, hoge veiligheid en duurzaamheid

Schuifpui

Een aluminium schuifdeur is erg duurzaam, waardoor u er gemakkelijk vele jaren plezier van zult hebben. Onze aluminium schuifdeuren zijn heel maatvast, zodat u ze eenvoudig kunt monteren. Daarnaast hebben onze schuifpuien een goede isolatie en werken geluiddempend. Ook niet geheel onbelangrijk: de schuifpuien zijn onderhoudsvrij. Schuren en verven is verleden tijd.

Nog een groot voordeel van aluminium schuifpuien is dat ze in iedere RAL-kleur leverbaar zijn, waardoor ze altijd goed aan zullen sluiten op uw wensen. Daarnaast kunt u voor verschillende typen lak kiezen zoals glad, structuur en metallic. Doordat onze aluminium schuifpuien een smal profiel hebben, houdt u het meeste glas over waardoor u veel lichtinval creëert in uw kamer en een fijne sfeer. Het maakt de kamer ruimtelijker en zorgt voor een moderne uitstraling.

Geïsoleerd

LR 3100 SERIE

LR 3200 SERIE

LR 3300 SERIE

LR 3400 SERIE

LR 3700 SERIE

LR 3700 SERIE

Ongeïsoleerd

LR 2100 SERIE

LR 2200 SERIE

Openingssysteem

LR 4100 SERIE

LR 4500 SERIE

LR 5100 SERIE

Harmonicadeuren

Een aluminium harmonicadeur is erg duurzaam, waardoor u er gemakkelijk vele jaren plezier van zult hebben. Onze aluminium harmonica vouwwand is heel maatvast, zodat u ze eenvoudig kunt monteren. Daarnaast hebben onze puien een goede isolatie en werken geluiddempend. Ook niet geheel onbelangrijk: de deuren zijn onderhoudsvrij. Schuren en verven is verleden tijd.

 

Nog een groot voordeel van aluminium harmonicadeuren is dat ze in iedere RAL-kleur leverbaar zijn, waardoor ze altijd goed aan zullen sluiten op uw wensen. Daarnaast kunt u voor verschillende typen lak kiezen zoals glad, structuur en metallic. Door de openschuivende functionaliteit biedt de aluminium harmonicadeur een zee van ruimte doordat u buiten naar binnen haalt. Ook door het vele licht creëert u in uw kamer een fijne sfeer. Het maakt de kamer ruimtelijker en zorgt voor een moderne uitstraling.

LR 6100 SERIE

Contact

Cicerolaan 6, 5926SR, Venlo
T: 06-39028393
E: info@erkozijnen.nl