De specialist voor uw kozijnen, deuren en rolluiken.

PVC kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een grote aanwinst voor ieder huis. Ze bieden enorm veel mogelijkheden zodat ze voor ieder raam geschikt zijn. Daarbij komt het voordeel dat kunststof geen onderhoud nodig heeft (alleen afstoffen). Bovendien hebben kozijnen van kunststof de hoogste isolatiewaarde t.o.v. houten- en aluminium kozijnen, wat resulteert in een jaarlijkse besparing van enkele honderden euro’s.

Praktisch gebruik, maximale flexibiliteit

Kozijnen

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is de hoge isolatiewaarde. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen zodat jij er verschillende voordelen van ervaart.

Doordat ze uit minstens vier kamers en drie dichtingen bestaan zijn ze beschermd tegen alle weersinvloeden. Daarnaast houden ze, afhankelijk van welk glas je kiest, tot 28 decibel tegen. Zo kun je ongestoord een film kijken, ook al rijdt er een vrachtwagen voorbij. Daarnaast krijgen ze standaard het KOMO-gekeurd dubbel glas.

Je bespaart dus behoorlijk op je energiekosten. Het is goed voor het milieu en je hebt veel minder last van lawaai. Heerlijk thuis genieten dus, waar je je veilig, beschermd en warm voelt.

Veiligheid staat vaak op nummer één bij de aankoop van een kozijn. Terecht als je het ons vraagt. Niets is fijner dan een veilig gevoel. Alles wat voor jou van waarde is wil je ten slotte goed beschermen. Wij hebben goed nieuws. Kunststof kozijnen worden standaard verwerkt met staal en zijn voorzien van inbraakwerende metalen sluitnokken, zware stabiele scharnieren en anti-foutbediening op het raambeslag.

Studies tonen aan dat dieven voor snelheid en gemak gaan. Maak het ze dan ook zo moeilijk mogelijk. Dat kun je doen met diverse keurmerken  zoals het Nederlandse Politiekeurmerk Veilig Wonen: het bewijs dat je kozijnen en deuren inbraakveilig zijn. Bij het zien van dit keurmerk lopen inbrekers zo je huis voorbij.

Kunststof kozijnen zijn dus inbraakwerend, comfortabel en veilig. Bekijk ook de extra inbraakwerende middelen conform het Bouwbesluit van de SKG.

Contact

Cicerolaan 6, 5926SR, Venlo
T: 06-39028393
E: info@erkozijnen.nl