De specialist voor uw kozijnen, deuren en rolluiken.

Rolluiken

Een fijne temperatuur in uw woning, een veiliger gevoel en een lagere energierekening, dit zijn nog maar 3 van de fijne voordelen van rolluiken. Benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een rolluik? U leest het hier.

Rolluiken laten plaatsen? Neem contact op!

Rolluiken

Rolluiken hebben veel voordelen

Uw huis veilig, zelfs als u niet thuis bent? Met rolluiken van goede kwaliteit levert u een belangrijke bijdrage aan inbraakpreventie. Daarnaast blijft uw huis aangenaam koel wanneer u op vakantie bent of een lang weekend weggaat. Met rolluiken beschermt u zowel uw eigen woonhuis als uw bedrijfspand.

Alle verschillende typen rolluik kastsystemen kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn in gerolvormde of geëxtrudeerde uitvoering verkrijgbaar. In alle maten, vormen en kleuren.

Een rolluik is bijzonder handig in het gebruik. U kunt kiezen voor een rolluik met handmatige bediening, maar elektrische rolluiken zijn tegenwoordig eigenlijk de standaard. Elektrische rolluiken zijn bovendien gemakkelijk te programmeren zodat ze op een bepaald tijdstip omlaag gaan, of reageren op de stand van de zon. Makkelijker kan het bijna niet worden! Rolluiken bestaan uit horizontaal geplaatste elementen die naadloos op elkaar aansluiten. Ze zitten als u ze niet gebruikt, opgerold in de bovenkast. Als materiaal wordt vaak gekozen voor hoogkwalitatief aluminium. Aluminium is licht van gewicht en is voldoende hard om pogingen tot inbraak succesvol tegen te gaan. Daarnaast hebben aluminium rolluiken ook een warmte-isolerende werking en zijn ze een zeer effectieve vorm van zonwering.

Contact

Cicerolaan 6, 5926SR, Venlo
T: 06-39028393
E: info@erkozijnen.nl